Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul Care Se Transformă

Ludovico

Mobilierul Care Se Transformă Modul în care economisește spațiu este destul de original, având două scaune complet ascunse în sertar. Când este așezat în interiorul mobilierului principal, nu îți dai seama că ceea ce par a fi sertarele sunt de fapt două scaune separate. Puteți avea, de asemenea, o masă care poate fi folosită ca birou atunci când este scoasă din structura principală. Structura principală este formată din patru sertare și un compartiment chiar deasupra sertarului superior în care puteți depozita multe lucruri. Materialul principal folosit pentru acest mobilier, beign eucaliptus fingerjoint, este ecologic, incredibil de rezistent, dur și are un aspect vizual foarte puternic.

Denumirea proiectului : Ludovico, Numele proiectanților : Claudio Sibille, Numele clientului : Sibille.

Ludovico Mobilierul Care Se Transformă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.