Revista de proiectare
Revista de proiectare
Iluminat

Claire de Lune Chandelier

Iluminat Decorative, iluminat, vândut pachet plat, ambalate într-o pungă de transport reutilizabile. Am oferit o versiune accesibilă a unui produs grandios, luxos, de cultură, reprezentând o epocă trecută - baroc / rococo, realizat într-un material modern. Această temă este atemporală. În același timp, Claire de Lune Candelabru oferă un pic de umor, în capriciul său. (Instrucțiunile de asamblare sunt furnizate pe hârtie, precum și un CD-Beta). Ideea de a face un pachet plat a fost de a face partea mea în reducerea emisiilor de CO2, precum și de a implica clientul final într-un proces conștient al părții sale în a avea impact asupra mediului nostru.

Denumirea proiectului : Claire de Lune Chandelier, Numele proiectanților : Claire Requa, Numele clientului : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Iluminat

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.