Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casă

Geometry Space

Casă Acest proiect este un proiect de vilă situat în [SAC Beigan Hill International Arts Center] din suburbiile din Shanghai, există un centru de arte în comunitate, care oferă multe activități culturale, vila poate fi birou sau studio sau acasă, centrul comunitar are un lac chirurgical mare. , acest model se află direct de-a lungul lacului. Caracteristicile speciale ale clădirii sunt spațiul interior fără coloane, ceea ce conferă cea mai mare variabilitate și creativitate în design spațiului interior, dar și datorită libertății și variabilității spațiului, structura interioară, tehnica de proiectare este mai variabilă, geometria expandabilă creează spațiu interior, în conformitate cu ideile creative urmărite de [Art Center]. Tipul de structură la nivel despărțit și scara principală se află în mijlocul spațiului interior, în timp ce laturile din stânga și din dreapta sunt scări la nivel împărțit, deci un total de cinci zone diferite ale scării interioare care leagă spațiul.

Denumirea proiectului : Geometry Space, Numele proiectanților : Kris Lin, Numele clientului : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Casă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.