Revista de proiectare
Revista de proiectare
Aplicația De Ceas

Dominus plus

Aplicația De Ceas Dominus plus exprimă timpul într-un mod original. La fel ca punctele de pe piesele de domino, trei grupuri de puncte reprezintă: ore, zeci de minute și minute. Ora zilei poate fi citită din culoarea punctelor: verde pentru AM; galben pentru PM. Aplicația conține un cronometru, un ceas cu alarmă și timpi. Toate funcțiile sunt navigabile prin atingerea punctelor de colț discrete. S-a realizat un design original și artistic care prezintă actualul Face of Time al secolului XXI. Este proiectat într-o frumoasă simbioză cu carcasele dispozitivelor portabile Apple. Are o interfață simplă cu doar câteva cuvinte necesare pentru a o opera.

Denumirea proiectului : Dominus plus, Numele proiectanților : Albert Salamon, Numele clientului : .

Dominus plus Aplicația De Ceas

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.