Revista de proiectare
Revista de proiectare
Televizorul Led De 46 "care Susține Transmisia Hd

V TV - 46120

Televizorul Led De 46 "care Susține Transmisia Hd Inspirat de suprafețe reflectorizante și efecte oglindă. Partea din față a capacului din spate din spate este fabricată din tehnologia matriței cu injecție din plastic. Partea mijlocie este produsă din turnare din tablă. Standul de susținere este conceput special cu sticlă vopsită din spate și gâtul transparent, cu detalii inelate acoperite cu crom. Nivelul de luciu folosit pe suprafețe a fost obținut prin procese speciale de vopsea.

Denumirea proiectului : V TV - 46120, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : .

V TV - 46120 Televizorul Led De 46 "care Susține Transmisia Hd

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.