Revista de proiectare
Revista de proiectare
Televizorul Led 47 "care Susține Transmisia Hd

Triump

Televizorul Led 47 "care Susține Transmisia Hd Abordări constructiviste care stimulează sentimentele de slăbire, marginile îngrijite au fost inspirațiile noastre. Designerul a vrut să hrănească sensurile vizuale și hap-tic ale publicului cu iluzii create cu diferite materiale precum sticlă, tablă, suprafețe acoperite cu crom și lumină albă.

Denumirea proiectului : Triump, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : .

Triump Televizorul Led 47 "care Susține Transmisia Hd

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.