Revista de proiectare
Revista de proiectare
Coperta Pentru Meniu

Magnetic menu

Coperta Pentru Meniu Câteva folii transparente din plastic legate cu magneți care servesc ca capac perfect pentru diferite tipuri de materiale imprimate. Ușor de folosit. Ușor de fabricat și întreținut. Produs de lunga durata care economiseste timp, bani, materii prime. Prietenos cu mediul. Ușor adaptabil pentru diferite scopuri. Utilizare ideală în restaurante ca acoperire pentru meniuri. Când chelnerul îți aduce o singură pagină cu cocktailuri cu fructe și o singură pagină cu prăjituri pentru prietenul tău, de exemplu, este aproape ca meniuri personalizate făcute doar pentru tine.

Denumirea proiectului : Magnetic menu, Numele proiectanților : Dragan Jankovic, Numele clientului : .

Magnetic menu Coperta Pentru Meniu

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.