Revista de proiectare
Revista de proiectare
Birou

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Birou Profitând de calitățile structurale și formaliste ale plăcii de ipsos, o plasă albă se desfășoară pe un fundal gri. Liniile albe sunt formate astfel încât să îndeplinească diferitele funcții ale interiorului (bibliotecă, iluminare, depozitare CD, rafturi și birouri). Acest concept derivă dintr-o filozofie de design holistic și, de asemenea, există influențe din teoria haosului.

Denumirea proiectului : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Numele proiectanților : Athanasia Leivaditou, Numele clientului : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Birou

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.