Revista de proiectare
Revista de proiectare
Șabloane De Desen

insectOrama

Șabloane De Desen InsectOrama este un set de șabloane de desen care conțin 48 de forme. Copiii (și adulții) îi pot folosi pentru a desena creaturi imaginare. Spre deosebire de majoritatea șabloanelor de desen insectOrama nu conține forme complete, ci doar părți: capete, corpuri, labe ... Desigur părți de insecte, dar și bucăți de alte animale și oameni. Folosind un creion, puteți urmări o serie interminabilă de creaturi pe hârtie și apoi să le colorați.

Denumirea proiectului : insectOrama, Numele proiectanților : Stefan De Pauw, Numele clientului : .

insectOrama Șabloane De Desen

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.