Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceainic

Unpredictable

Ceainic În viitor, experiența utilizatorului va juca un rol din ce în ce mai important în proiectarea produsului. Deoarece fiecare consumator are caracteristicile sale unice, ar trebui să fie luate în considerare sentimentul consumatorului cu privire la toate aspectele pentru a proiecta produse mai umanizate. Conceptul acestui design este de a încuraja utilizatorii să-și proiecteze propria ceainică în funcție de simțul și imaginația lor. Prin demontarea și reasamblarea diverselor componente flexibile, utilizatorii pot schimba aspectul ceainicui și folosind metode, ceea ce aduce multă distracție în viața de zi cu zi.

Denumirea proiectului : Unpredictable, Numele proiectanților : zhizhong, Numele clientului : .

Unpredictable Ceainic

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.