Revista de proiectare
Revista de proiectare
Birou Convertibil În Pat

1,6 S.M. OF LIFE

Birou Convertibil În Pat Conceptul principal a fost să comenteze faptul că viețile noastre se micșorează pentru a ne încadra în spațiul restrâns al biroului nostru. În cele din urmă, mi-am dat seama că fiecare civilizație poate avea o percepție foarte diferită asupra lucrurilor în funcție de contextul său social. De exemplu, acest birou ar putea fi folosit pentru o siesta sau pentru câteva ore de somn noaptea în acele zile în care cineva se luptă să îndeplinească termenele. Proiectul a fost numit după dimensiunile prototipului (2,00 metri lungime și 0,80 metri lățime = 1,6 sm) și faptul că munca continuă să preia tot mai mult spațiu în viața noastră.

Denumirea proiectului : 1,6 S.M. OF LIFE, Numele proiectanților : Athanasia Leivaditou, Numele clientului : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Birou Convertibil În Pat

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.