Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masuta De Cafea Pentru Exterior

Growing Table

Masuta De Cafea Pentru Exterior Masa de creștere este realizată din lemn de nuc tare, care reflectă culoarea solului și creează un fundal care face ca plantele să fie mai vizibile. Designul general este o intersecție a mișcării dinamice și a posturii statice. Masa oferă un spațiu în care plantele pot crește și pot fi privite la masă pentru a crea un loc pentru relaxare și interacțiune cu natura. Suprafața mesei difuzează lumina pentru a crea o caracteristică de seră. În sfârșit, masa este făcută pentru o stocare ușoară; ar putea fi doborât într-un cuboizi de 26 ”x 26” x 4 ”.

Denumirea proiectului : Growing Table, Numele proiectanților : Nga Ying, Amy Sun, Numele clientului : .

Growing Table Masuta De Cafea Pentru Exterior

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.