Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sculptura

Iceberg

Sculptura Aisbergurile sunt sculpturi interioare. Prin conectarea munților, este posibil să se construiască lanțuri montane, peisaje mentale realizate din sticlă. Suprafața fiecărui obiect din sticlă reciclată este unică. Astfel, fiecare obiect are un caracter unic, un suflet. Sculpturile sunt în formă de mână, semnate și numerotate în Finlanda. Principala filozofie din spatele sculpturilor Iceberg este reflectarea schimbărilor climatice. Prin urmare, materialul utilizat este sticla reciclată.

Denumirea proiectului : Iceberg, Numele proiectanților : Sini Majuri, Numele clientului : Sini Majuri.

Iceberg Sculptura

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.