Revista de proiectare
Revista de proiectare
Arta Publică

Flow With The Sprit Of Water

Arta Publică Adesea, mediile comunitare sunt poluate de disonanțele inter și interpersonale ale locuitorilor lor, ceea ce duce la un haos vizibil și invizibil în împrejurimi. Efectul inconștient al acestei tulburări este acela că locuitorii regresează în neliniște. Această agitație obișnuită și ciclică influențează corpul, mintea și spiritul. Sculpturile ghidează, mire, purifică și consolidează „chi” pozitiv al unui spațiu, concentrându-se pe rezultate plăcute și pașnice. Cu o schimbare subtilă în mediul lor, publicul este ghidat către un echilibru între realitățile lor interioare și externe.

Denumirea proiectului : Flow With The Sprit Of Water, Numele proiectanților : Iutian Tsai, Numele clientului : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Arta Publică

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.