Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inghetata

Sister's

Inghetata Acest ambalaj este conceput pentru compania de înghețată Sisters. Echipa de proiectare a încercat să folosească trei doamne, care amintesc de producătorii acestui produs, sub forma unor culori fericite, care provin din gustul fiecărei înghețate. În fiecare aromă a designului, forma pf înghețată este folosită ca părul personajului, care prezintă o imagine interesantă și nouă a ambalajului cu înghețată. Acest design, în noua sa formă, a atras multă atenție în rândul concurenților și a avut vânzări mari. Designul încearcă să creeze un ambalaj original și creativ.

Denumirea proiectului : Sister's , Numele proiectanților : Azadeh Gholizadeh, Numele clientului : Azadeh Gholizadeh.

Sister's  Inghetata

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.