Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spa Flotant

Hungarosauna

Spa Flotant Un aspect important al investiției este planificarea, sustenabilitatea și extinderea. Adaptarea la situații economice neașteptate. Acest lucru este valabil și pentru arhitectura peisajului și pentru elementele arhitecturale. Camera de aburi cu apă medicinală, apa balneară cu apă potabilă și piscina de pe suprafața lacului oferă o nouă calitate a saunei, care poate fi aici doar în Hungarosauna. Clădirea are o grindă de legătură transversală cu un cadru de stâlp din lemn. Într-un mod omogen, o statuie asemănătoare lemnului este acoperită în interior și în exterior cu suprafețe din lemn ca un trunchi de copac.

Denumirea proiectului : Hungarosauna, Numele proiectanților : Gyula Takacs, Numele clientului : Gyula Takács.

Hungarosauna Spa Flotant

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.