Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cafenea Și Restaurant

Roble

Cafenea Și Restaurant Ideea designului său a fost preluată de la friptura și casele de fum din SUA și, ca urmare a echipei de cercetare din prima fază, echipa de cercetare a decis să folosească lemn și piele cu culori închise precum negru și verde, alături de aur și trandafir. aurul a fost luat cu o lumină caldă și ușoară de lux. Caracteristicile proiectului sunt 6 lustre mari suspendate, care constau din 1200 de oțel anodizat manual. La fel și blatul de 9 metri, care este acoperit de o umbrelă de 275 de centimetri care constă din sticle frumoase și diferite, fără niciun suport să acopere contorul de bare.

Denumirea proiectului : Roble, Numele proiectanților : Peyman Kiani Falavarjani, Numele clientului : Roble .

Roble Cafenea Și Restaurant

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.