Revista de proiectare
Revista de proiectare
Marca Premium Pentru Copii

Lady Already

Marca Premium Pentru Copii Tricoturile de lux pentru fete sunt confecționate doar din cele mai bune fir de cașmir și fire de lână provenite de la cei mai buni producători mondiali. Un creator consideră că fiecare tânără este o strălucitoare care are nevoie de un cadru special pentru a străluci și a stârni bucuria. Cu entuziasm, ea lucrează pentru a se asigura că prețiosul tău micuț se va arăta uimitor în noile sale tricotaje. Face întotdeauna cel mai bine creând ținute perfecte pentru a-ți exprima stilul și individualitatea micuței tale. Așa că tricotajul face ca fetele să simtă dragoste fabuloasă, grijă și un pic de magie în fiecare cusătură de tricotaje moale și mătăsoase.

Denumirea proiectului : Lady Already, Numele proiectanților : Elena Starostina, Numele clientului : Elena Starostina.

Lady Already Marca Premium Pentru Copii

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.