Revista de proiectare
Revista de proiectare
Carte

ZhuZi Art

Carte O serie de ediții de carte pentru lucrările colectate de caligrafie și pictură tradițională chineză este publicată de Muzeul de Artă Nanjing Zhuzi. Cu istoria sa lungă și tehnica elegantă, picturile tradiționale chinezești și caligrafia sunt apreciate pentru atracția lor extrem de artistică și practică. La proiectarea colecției, au fost folosite forme, culori și linii abstracte pentru a crea o senzualitate consistentă și a evidenția spațiul gol din schiță. Fără efort coincide cu artiștii în stilul tradițional de pictură și caligrafie.

Denumirea proiectului : ZhuZi Art, Numele proiectanților : ALICE XI ZONG, Numele clientului : ZHUZI Art Center.

ZhuZi Art Carte

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.