Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masina De Facut Paste De Casa

Hidro Mamma Mia

Masina De Facut Paste De Casa Hidro Mama Mia este o salvare socio-culturală prin gastronomia italiană. Extrem de ușor de utilizat, este ușor și compact, ușor de depozitat și transportat. Permite o productivitate sigură ridicată, oferind familiei o experiență plăcută de gătit în viața de zi cu zi și interacțiunea prietenilor. Motorul este complet integrat la setul de transmisie, oferind putere, robustete și utilizare sigură, oferind și o curățare și suport ușor. Taie aluatul cu diferite grosimi, putând pregăti o varietate de feluri de mâncare: paste, tăițe, lasagna, pâine, produse de patiserie, pizza și multe altele.

Denumirea proiectului : Hidro Mamma Mia, Numele proiectanților : ARBO design, Numele clientului : ARBO design.

Hidro Mamma Mia Masina De Facut Paste De Casa

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.