Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaunul Cu Rotile

Ancer Dynamic

Scaunul Cu Rotile Ancer, care împiedică scaunul cu rotile, se concentrează nu numai pe fluiditatea mișcărilor sale, ci și pe confortul pacientului, în special al celor care îl folosesc o perioadă îndelungată de timp. Designul inovator, împreună cu un airbag dinamic încorporat în perna scaunului și mânerul rotativ, îl diferențiază de scaunul cu rotile obișnuit. Cu mult efort investit, designul scaunului cu rotile a fost finalizat și s-a dovedit a ajuta la prevenirea paturilor. Soluția și principiile de proiectare se bazează pe rezultatele colectate de la utilizatorii de scaune cu rotile, ceea ce duce la o experiență autentică a utilizatorului.

Denumirea proiectului : Ancer Dynamic, Numele proiectanților : Ran Zhou, Numele clientului : Northeastern University.

Ancer Dynamic Scaunul Cu Rotile

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.