Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fotografia

The Japanese Forest

Fotografia Pădurea japoneză este luată dintr-o perspectivă religioasă japoneză. Una dintre religiile antice japoneze este animismul. Animismul este o credință că făpturile non-umane, natura mortă (minerale, artefacte etc.) și lucrurile invizibile au și ele o intenție. Fotografia este similară cu aceasta. Masaru Eguchi filmează ceva care face senzație în subiect. Copacii, iarba și mineralele simt voința vieții. Și chiar artefacte precum barajele care au rămas în natură mult timp simt voința. La fel cum vezi natura neatinsă, viitorul va vedea peisajul prezent.

Denumirea proiectului : The Japanese Forest, Numele proiectanților : Masaru Eguchi, Numele clientului : Sunpono.

The Japanese Forest Fotografia

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.