Revista de proiectare
Revista de proiectare
Serviciul De Recomandare Muzicală

Musiac

Serviciul De Recomandare Muzicală Musiac este un motor de recomandare muzicală, utilizează participarea proactivă pentru a găsi opțiuni precise pentru utilizatorii săi. Acesta își propune să propună interfețe alternative pentru a contesta autocrația algoritmului. Filtrarea informațiilor a devenit o abordare inevitabilă de căutare. Cu toate acestea, creează efecte de cameră ecou și constrânge utilizatorii din zona lor de confort urmărind cu strictețe preferințele. Utilizatorii devin pasivi și nu mai pun la îndoială opțiunile pe care le oferă mașina. Petrecerea timpului pentru revizuirea opțiunilor poate crește costuri biologice enorme, dar efortul creează o experiență semnificativă.

Denumirea proiectului : Musiac, Numele proiectanților : Chia-Min Lin, Numele clientului : LinStudio.

Musiac Serviciul De Recomandare Muzicală

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.