Revista de proiectare
Revista de proiectare
Rețetele Digitale De Social Media

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Rețetele Digitale De Social Media Unilever Food Solutions a însărcinat Chef-ul rezident Heidi Heckmann (Chef regional de clienți, Cape Town) să creeze 11 rețete unice Spice Blends folosind Robertsons Spice Range. În cadrul campaniei „Călătoria noastră, descoperirea voastră”, ideea a fost de a crea imagini și modele unice folosind aceste ingrediente pentru o campanie distractivă pe Facebook. În fiecare săptămână, unicele bucăți de condimente unice ale Chef Heidi au fost postate ca postări Facebook Canvas, bogate în media. Fiecare dintre aceste rețete este disponibilă și pentru descărcare iPad pe site-ul UFS.com.

Denumirea proiectului : DIY Spice Blends by Chef Heidi, Numele proiectanților : Lize-Marie Swan, Numele clientului : Unilever Food Solutions.

DIY Spice Blends by Chef Heidi Rețetele Digitale De Social Media

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.