Revista de proiectare
Revista de proiectare
Concept Book And Poster

PLANTS TRADE

Concept Book And Poster COMERCIALUL DE PLANTE este o serie de forme inovatoare și artistice de exemplare botanice, care a fost dezvoltat pentru a construi o relație mai bună între oameni și natură, mai degrabă decât materialele educaționale. Cartea Conceptelor pentru comerț cu plante a fost pregătită pentru a vă ajuta să înțelegeți acest produs creativ. Cartea, proiectată în aceeași dimensiune cu produsul, prezintă nu numai fotografii din natură, ci grafică unică inspirată de înțelepciunea naturii. Mai interesant, grafica este tipărită cu grijă prin tipărit, astfel încât fiecare imagine să varieze prin culoare sau textură, la fel ca plantele naturale.

Denumirea proiectului : PLANTS TRADE, Numele proiectanților : Tsuyoshi Omori, Numele clientului : PLANTS TRADE.

PLANTS TRADE Concept Book And Poster

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.