Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistem De Iluminare Și Sunet

Luminous

Sistem De Iluminare Și Sunet Luminos proiectat pentru a oferi soluție de iluminare ergonomică și sistem de sunet surround într-un singur produs. Acesta este destinat să creeze emoții pe care utilizatorii doresc să le simtă și au folosit o combinație de sunet și lumină pentru a atinge acest obiectiv. Sistemul de sunet dezvoltat pe baza reflecției sunetului și simulează sunetul 3D surround în cameră, fără a fi nevoie de cablare și instalarea mai multor boxe în jurul locului. Ca lumină pandantivă, Luminous creează iluminare directă și indirectă. Acest sistem de iluminare oferă o lumină moale, uniformă și cu contrast redus, care previne strălucirea și problemele de vedere.

Denumirea proiectului : Luminous, Numele proiectanților : Mohammad Hossein Namayandegi, Numele clientului : M. Namayandegi.

Luminous Sistem De Iluminare Și Sunet

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.