Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul De Carte

Josef Koudelka Gypsies

Designul De Carte Josef Kudelka, un fotograf de renume mondial, și-a susținut expozițiile de fotografie în multe țări din întreaga lume. După o lungă așteptare, în Coreea s-a desfășurat în Coreea o expoziție cu teme țigănești Kudelka, iar cartea sa foto a fost realizată. Întrucât a fost prima expoziție din Coreea, a existat o solicitare a autorului de a dori să facă o carte pentru a putea simți Coreea. Hangeul și Hanok sunt litere și arhitectură coreene care reprezintă Coreea. Textul se referă la minte și arhitectură înseamnă forma. Inspirat de aceste două elemente, a dorit să proiecteze o modalitate de a exprima caracteristicile Coreei.

Denumirea proiectului : Josef Koudelka Gypsies, Numele proiectanților : Sunghoon Kim, Numele clientului : The Museum of Photography, Seoul.

Josef Koudelka Gypsies Designul De Carte

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.