Revista de proiectare
Revista de proiectare
Capota De Gamă

Black Hole Hood

Capota De Gamă Această gamă Hood, concepută prin inspirație de Black Hole și Worm Hole, face ca produsul să devină o formă frumoasă și modernă, adică toate provocând sentimente emoționale și accesibile. Creează momente emoționale și utilizare ușoară în timpul gătitului. Este ușor, ușor de instalat, ușor de curățat și proiectat pentru bucătăriile moderne Iland.

Denumirea proiectului : Black Hole Hood, Numele proiectanților : Elham Mirzapour, Numele clientului : Arena Design Studio.

Black Hole Hood Capota De Gamă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.