Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mall-Ul Familiei

Funlife Plaza

Mall-Ul Familiei Funlife Plaza este un mall de familie pentru timpul liber și educația copiilor. Își propune să creeze un coridor de mașini de curse pentru ca copiii să meargă cu mașinile în timpul cumpărăturilor părinților, o casă în copac pentru copii, care să se uite și să se joace în interior, un tavan "lego" cu numele de mall ascuns pentru a inspira imaginația copiilor. Fundal alb simplu cu roșu, galben și albastru, lăsați copiii să-l deseneze și să-l coloreze pe pereți, podele și toaletă!

Denumirea proiectului : Funlife Plaza, Numele proiectanților : Martin chow, Numele clientului : Shanghai retail estate company limited.

Funlife Plaza Mall-Ul Familiei

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.