Revista de proiectare
Revista de proiectare
Stiloul Cu Bilă

Possibilities

Stiloul Cu Bilă Nimic nu bate conexiunea tactilă a punerii ideilor pe hârtie. Acest lucru ar trebui să te mândrești. Respectând tradiția, stiloul cu bilă „Posibilități” împrumută elementele de la quill și stiloul pentru a se reconecta cu bucuria de a scrie, în timp ce un reumplere cu bilă G2 standard aduce comoditatea și versatilitatea scrisului modern . Designul său se concentrează pe conectarea perfectă a unui capac anti-uscare retractant, activare a prinderii prin apăsare, înlocuire a reumplerii click-to-fit și clip de buzunar în două etape pentru stil, practic și plăcere să dureze toată viața.

Denumirea proiectului : Possibilities, Numele proiectanților : Dave Colliver, Numele clientului : If.

Possibilities Stiloul Cu Bilă

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.