Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colecția De Bijuterii

Imagination

Colecția De Bijuterii În decorarea creată de Yumin Konstantin, nu vom vedea o repetare literală a naturii. Formele lui pentru ochi sunt diferite, acestea nu sunt imagini din atlasul biologiei, executate în metale prețioase și pietre prețioase. Acestea sunt artefacte create pentru a decora chipul și corpul unei persoane. Pentru a adăuga bucurie în fiecare zi a lui. Dar, fiind forme create de imaginația artistului, ele poartă în sine viața naturii prin atingere. Prin textura și proprietățile tactile ale materialelor imperisibile, prin jocul de lumină și umbră de pe suprafețele lor.

Denumirea proiectului : Imagination, Numele proiectanților : Konstantin Yumin, Numele clientului : Konstantin Yumin .

Imagination Colecția De Bijuterii

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.