Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Yan

Scaun Copiii sunt întotdeauna o bună sursă de inspirație. Iată cum s-a inspirat și creat scaunul Yan de la ei. „Yan” înseamnă ochi în chineză. Inspirat din perspectiva copiilor, scaunul Yan a fost creat pentru a exprima cât de minunată și colorată este lumea prin ochii unui copil. Forma scaunului este derivată din secțiunea transversală a ochiului. Folosind culorile vibrante ale țesăturii pentru a reprezenta lumea minunată și pentru a contrasta cu un acril transparent transparent, scaunul prezintă o identitate puternică și o perspectivă atrăgătoare, în special prin forma sa neconvențională.

Denumirea proiectului : Yan, Numele proiectanților : Irene Lim, Numele clientului : Shin.

Yan Scaun

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.