Revista de proiectare
Revista de proiectare
Vază

Flower Shaper

Vază Această serie de vaze este rezultatul experimentării cu capacitățile și limitările lutului și o imprimantă 3D de argilă auto-construită. Argila este moale și pliabilă când este umedă, dar devine tare și fragilă când este uscată. După încălzire într-un cuptor, argila se transformă într-un material rezistent, rezistent la apă. Accentul se concentrează pe crearea de forme și texturi interesante, care sunt dificile și consumatoare de timp sau chiar imposibile folosind metode tradiționale. Materialul și metoda au definit structura, textura și forma. Toate lucrând împreună pentru a ajuta la modelarea florilor. Nu au fost adăugate alte materiale.

Denumirea proiectului : Flower Shaper, Numele proiectanților : Dave Coomans and Gaudi Hoedaya, Numele clientului : xprmnt.

Flower Shaper Vază

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.