Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectarea Expoziției

AS & Palitra

Proiectarea Expoziției Scopul principal al standului AS & PALITRA de a prezenta tapetul produselor companiei ca element de decorare interioară la expoziția MosBuild 2016. Elementul dominant al conceptului estetic al standului este pergola. Capetele grinzilor de acoperiș așezate în afara suportului și fac iluzia transformării interioare către exterioare. Spațiul standului organizat de arcade și grinzi, fragmente de pereți cu tapet și creează efectul de deschidere.

Denumirea proiectului : AS & Palitra, Numele proiectanților : Viktor Bilak, Numele clientului : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Proiectarea Expoziției

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.