Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa

Lunipse

Lampa „Lunipse” este un set de lămpi de masă de tavan fabricate din sticlă și oțel ultra zgâriat înfășurat pe el inspirat de fenomenul eclipsei lunare, datorită refracției luminii solare de atmosfera Pământului în conul de umbră. Scopul este de a aduce lumina lunii și o prezentare a eclipsei lunare în atmosfera de acasă. Performanța și frumusețea estetică sunt unite și fac, de asemenea, conexiune emoțională între „Lunipse” și utilizator, o lumină mai largă și o mai bună difuzie și iluminare. Aceste abajururi atractive cu capac de oțel oferă un sentiment de modernitate.

Denumirea proiectului : Lunipse, Numele proiectanților : Nima Bavardi, Numele clientului : Nima Bvi Design.

Lunipse Lampa

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.