Revista de proiectare
Revista de proiectare
Grădina De Acasă

Oasis

Grădina De Acasă Grădină care înconjoară vila istorică din centrul orașului. Teren lung și îngust, cu diferențe de înălțime de 7m. Zona a fost împărțită în 3 niveluri. Cea mai joasă grădină din față combină cerințele conservatorului și grădina modernă. Al doilea nivel: grădină de agrement cu două foișoare - pe acoperișul unei piscine subterane și garaj. Al treilea nivel: grădina pentru copii din pădure. Proiectul și-a propus să abată atenția de la zgomotul orașului și să se îndrepte către natură. Acesta este motivul pentru care grădina are câteva caracteristici de apă interesante, cum ar fi scările de apă și peretele de apă.

Denumirea proiectului : Oasis, Numele proiectanților : Agnieszka Hubeny-Zukowska, Numele clientului : Agnieszka Hubeny-Zukowska Pracownia Sztuki Ogrodowej.

Oasis Grădina De Acasă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.