Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Călcat

DAZZL360

Masa De Călcat Masa de călcat nu a fost schimbată de la început, deși este considerată o datorie dificilă pentru multe persoane. Masina de călcat Dazzl360 este un produs nou și inovator care va schimba pentru totdeauna modul în care călcați. Dispune de rotire la placă cu 360 de grade, care face călcat mai ușor și mai rapid. Acest sistem inovator de călcat are în plus clemă specială pentru pantaloni, tablă de detalii pentru gât și mânecă, caddy din fier cu pivotare 360, cuier pentru cârpe după fier, opt niveluri de reglare și mecanism de blocare EZ pentru pliere și depozitare convenabile.

Denumirea proiectului : DAZZL360, Numele proiectanților : Lee Kibeom, Numele clientului : DAZZL360.

DAZZL360 Masa De Călcat

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.