Revista de proiectare
Revista de proiectare
Atractia Turistica

In love with the wind

Atractia Turistica Castelul Îndrăgostit de vânt este o reședință din secolul XX, situată în peisajul de 10 acri, lângă satul Ravadinovo, o zonă din inima muntelui Strandza. Vizitați și bucurați-vă de colecții de renume mondial, arhitectură uimitoare și povești de familie inspirate. Relaxați-vă în mijlocul grădinilor idilice, bucurați-vă de plimbări prin pădure și pe malul lacului și simțiți spiritul basmelor.

Denumirea proiectului : In love with the wind, Numele proiectanților : Georgi Tumpalov, Numele clientului : Renaissance Ltd..

In love with the wind Atractia Turistica

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.