Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spa, Salon De Înfrumusețare

LYNX CLUB Business & Beauty

Spa, Salon De Înfrumusețare Complexul format din trei etaje. Un interior la primul și al doilea etaj în stil spațial. Constând dintr-un hol și cinci săli cu piscine și zone SPA. Spațiul fiecărei săli care este echipat din punct de vedere tehnic polivalent, laconic, cele mai simple forme, sigur și confortabil. Fiecare cameră are schema de culori. Sunt oferite elemente de futurism și suprarealism care accentuează identitatea unui interior. La etajul 3 au fost amplasate numerele SPA, restaurantul și hotelul autorului

Denumirea proiectului : LYNX CLUB Business & Beauty, Numele proiectanților : Gurleva Marina, Numele clientului : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spa, Salon De Înfrumusețare

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.