Revista de proiectare
Revista de proiectare
Coloana Telescopică

Uni-V

Coloana Telescopică Stil minimalist cu ton elegant, „Uni-V” este o coloană telescopică concepută pentru proprietăți cu vedere panoramică. Fabricat cu aluminiu care își îmbunătățește atracția și stabilitatea. Dimensiune bine proporționată, coloana sa internă nu numai că are sens pentru rotația la 360 °, dar o face și funcțională pentru ajustarea ergonomică a înălțimii. Cu articulațiile mecanice superioare care asigură mișcări total libere pentru fluiditate în timpul observării. Instalații interioare sau exterioare, designul său creând un stil pentru decorul modern.

Denumirea proiectului : Uni-V, Numele proiectanților : Jessie W. Fernandez, Numele clientului : VISIMAXI.

Uni-V Coloana Telescopică

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.