Revista de proiectare
Revista de proiectare
Paharele De Apă Și Spirt

Primeval Expressions

Paharele De Apă Și Spirt Pahare din cristal în formă de ou, cu o tăietură înclinată. O picătură simplă de lichid vitros, o lentilă naturală, capturată în pahare de cristal vioase, care se agită cu bucurie pe rotunjimea lor, menținându-și în același timp stabilitatea prin aranjarea atentă a materialelor. Balansarea lor creează o atmosferă relaxată și distractivă. Ochelarii se potrivesc discret cu palma când este ținut. În simbioză cu coafuri realizate manual, realizate manual din nuc sau xilit - cherestea antică. Se completează cu tăvi de nuc în formă de elipsă pentru trei sau zece pahare și o tavă cu mâncare pentru degete. Tăvile pot fi rotite datorită formei eliptice netede.

Denumirea proiectului : Primeval Expressions, Numele proiectanților : Mateja Krasovec Pogorelcnik, Numele clientului : Stories Design.

Primeval Expressions Paharele De Apă Și Spirt

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.