Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Club

Strech.me

Masa De Club Strech.me club & masa de cafea este un răspuns la cererea pentru piese de mobilier multifuncționale din casa modernă. Utilizatorii sunt încurajați să creeze diferite combinații care să determine forma și funcția actuală. În starea retrasă economisește spațiu, în timp ce extensia mesei glisante este posibilă la stânga și la dreapta, fără nicio parte metalică sau mecanisme suplimentare - de la 80 la 150 cm. Două elemente extensibile pot fi îndepărtate complet din structura principală și rearanjate, astfel încât acestea servesc în mod independent ca elemente spațiale versatile: bancă, masă suplimentară, suport pentru vază / ziar sau noptieră.

Denumirea proiectului : Strech.me, Numele proiectanților : Ivana Cvetkovic Lakos, Numele clientului : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Masa De Club

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.