Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa Cu Pandantiv

Golden cuboids

Lampa Cu Pandantiv Cuboidele de aur de la Gobo sunt făcute într-o conciliere a armoniei. Poliudronii, tensegritatea și raportul auriu ocupă o poziție centrală în acest design. este cheia frumuseții și a unui fel de consecvență găsită în puterea cuboizilor de aur. Această suspensie de fixare funcționează pe un sistem de scripete. Poate lua o multitudine de forme diferite, care filtrează razele de lumină și, prin urmare, poate îmbrăca o cameră în umbre și linii pure și diverse. Puritatea și iluminarea sunt intensificate de ușurința materialelor utilizate.

Denumirea proiectului : Golden cuboids, Numele proiectanților : Nicolas Brevers,, Numele clientului : Gobo.

Golden cuboids Lampa Cu Pandantiv

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.