Revista de proiectare
Revista de proiectare
Instrumentul Muzical Compozit

Celloridoo

Instrumentul Muzical Compozit Celloridoo este un nou instrument muzical care este compus dintr-un instrument cu corzi inclinate precum un violoncel, și Didgeridoo, un instrument simplu de vânt australian. Celloridoo ca un chofofon care este interpretat de un arc este reglat în a cincea parte, începând cu A3, urmat de D3, G2 și apoi C2 ca șirul cel mai jos. Cealaltă parte a instrumentului ca aerofon este setată pe cheia C care este potrivită pentru mai multe tipuri de muzică. Această parte este jucată cu buze în vibrație continuă pentru a produce drona în timp ce se utilizează o tehnică specială de respirație numită respirație circulară.

Denumirea proiectului : Celloridoo, Numele proiectanților : Aidin Ardjomandi, Numele clientului : Aylin Design.

Celloridoo Instrumentul Muzical Compozit

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.