Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masuta De Cafea

Papillon

Masuta De Cafea Papillon este o masă sculpturală, dar funcțională, care rezolvă utilizarea mesei și depozitarea sau aspectul cărților și revistelor într-un mod ușor și elegant. Un singur element plat este combinat în structură spațială, pentru a fi dispus în mod liber sub un blat de sticlă, oferind astfel spațiu de stocare înclinat, care întotdeauna conține conținutul său într-o ordine liberă. În timp ce elementele goale, de susținere evocă frunze și cărți deschise într-o armonie aleatorie care mută subtil doar prin citirea materiei care se acumulează în interior.

Denumirea proiectului : Papillon, Numele proiectanților : Oliver Bals, Numele clientului : bcndsn.

Papillon Masuta De Cafea

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.