Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

La Chaise Impossible

Scaun Design atractiv curat. „Scaunul imposibil” stă în doar două picioare. Este ușor; 5 - 10 Kgrs. Totuși puternic pentru a susține până la 120 Kgrs. Este simplu de fabricat, frumos, robust, etern, inox, fără șuruburi și fără cuie. Este modular pentru mai multe poziții și diferite utilizări, o piesă de artă, se roșește, este distractiv, total reciclabil și ecofrient, realizat din tuburi din lemn masiv și aluminiu, concepute să dureze pentru totdeauna. (Structura poate fi confecționată din diferite materiale, cum ar fi materiale plastice, metale sau beton pentru locuri publice. Scaunul din textile sau piele)

Denumirea proiectului : La Chaise Impossible, Numele proiectanților : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Numele clientului : LeThermidor.

La Chaise Impossible Scaun

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.