Revista de proiectare
Revista de proiectare
Biroul De Birou

Divax

Biroul De Birou Divax este un birou nou conceput de Sahar Bakhtiari Rad și creat de Amirhossein Javadian, cu un design special și unic. Este diferit de alte tipuri de birouri, deoarece creează un nou loc de muncă care va atrage angajații și va crește încrederea în afaceri. Recepția mică este legătura dintre angajat și clienți. Angajații pot pune unele birouri pe birou, pentru a crește oxigenul la locul de muncă și pentru a reduce poluarea.

Denumirea proiectului : Divax, Numele proiectanților : Sahar, Numele clientului : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Biroul De Birou

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.