Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Bar

Par 789232

Masa De Bar Masa de bare Par 789232 a fost inspirată de principiile și natura designului organic, designul mesei de bare a fost creat de un algoritm parametric folosind numărul 789232 ca sămânță pentru a crea forma, de aceea designul se numește Par 789232. În general, este un design modern cu o formă și formă unică, potrivite atât pentru uz comercial, cât și pentru uz intern.

Denumirea proiectului : Par 789232, Numele proiectanților : Ivan Mickewicz, Numele clientului : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Masa De Bar

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.