Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masă Polivalentă

Bean Series 2

Masă Polivalentă Acest tabel a fost conceput de designerii principali ai lui Bean Buro, Kenny Kinugasa-Tsui și Lorene Faure. Proiectul s-a inspirat din formele periculoase ale Curbelor Franceze și din puzzle-urile și servește ca piesă centrală într-o sală de conferințe de birou. Forma de ansamblu este plină de peruze, ceea ce reprezintă o îndepărtare dramatică de la masa tradițională formală de conferințe corporative. Cele trei părți ale mesei pot fi reconfigurate în diferite forme de ansamblu pentru a varia aranjamentele de ședere; starea constantă de schimbare creează o atmosferă ludică pentru biroul creativ.

Denumirea proiectului : Bean Series 2, Numele proiectanților : Bean Buro, Numele clientului : Cheil .

Bean Series 2 Masă Polivalentă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.