Revista de proiectare
Revista de proiectare
Vizualizarea Datelor

Arab spring

Vizualizarea Datelor Acest proiect s-a bazat pe conflictele care au avut loc în Africa de Nord în 2011. Evenimente care au avut un vârf de activitate în primăvară și au denumit „Primăvara Arabă”. Proiectul este o cronologie în stil spiral care a marcat începutul și sfârșitul conflictului. Iar la sfârșitul conflictului datele sunt indicatoare care indică rezultatul conflictului. Saturația liniei reprezintă numărul de victime ale revoluției. Deci putem observa modelul de timp de bază al momentelor istorice. Parametrii cheie ai dezvoltării unei astfel de vizualizări de date ar trebui să fie simplitatea și structurarea informațiilor originale.

Denumirea proiectului : Arab spring, Numele proiectanților : Kirill Khachaturov, Numele clientului : RBC.

Arab spring Vizualizarea Datelor

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.